Nieuwsbrief oktober 2022

19-10-2022

Het jaar loopt al weer bijna ten einde. We hebben nog steeds met de naweeën van de Corona pandemie te maken. (nieuwe najaar golf wordt verwacht zeggen de specialisten op dit terrein ) Het voortdurende geweld in de Oekraïne en voor de Armeense bevolking ook het geweld tussen Armenië en buurland Azerbeidzjan. Armenië heeft hier mee te maken omdat er veel familie van de Armeense bevolking in Rusland of de Oekraïne woont of werkt.

Onze contactpersonen hebben ook familie daar. Met hun beiden konden we berichten uitwisselen hoe het met ze gaat. Gelukkig zijn er ook leuke berichten ontvangen zoals het vakantie kamp die onze contactpersonen ter plaatse hadden georganiseerd.

Zie voor het hele verhaal en foto ’s over de vacantie kampen en overige uitjes, onze website.

We hebben afgelopen jaar ook meegedaan aan de goede doelen rit van de VIA (vrienden interessante automobielen NH)

Een erge leuke tocht door de polders van NH en langs de Zaanse schans . Onze stichting heeft hier 400 E opgehaald voor de spaarpot. Daar zijn wij erg blij mee.

Op de website staat hier een leuk verslag over.

Ook hebben we enkele nieuwe gezinnen kunnen laten starten met onze hulp waar onze contactpersonen heel blij mee zijn want er zijn nog zoveel mensen in hun regio die graag ook wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Daarom mocht u of uw kennissen/vrienden/buren ook interesse hebben in het ondersteunen van een familie ,of een extra familie willen steunen, vertel ze dan over onze werkwijze of verwijs ze naar onze website. Uw hulp is zo erg welkom!!!

Er zijn nog steeds families die door het wegvallen van hun vader, broer of oom geen inkomsten meer hebben. Dit alles door de dienstplicht, mobilisatie en geweld in de oorlog in en tegen Azerbeidzjan.

Graag willen we onze sponsors en alle donatie gevers (groot en klein) van harte bedanken voor hun steun het afgelopen jaar .

Uw hulp wordt zeer gewaardeerd en is erg welkom . En wensen wij iedereen een mooie kerst toe en een fijn uiteinde. Met vooral een gezond 2023.

Als u een extra (kerst ) donatie wilt geven : dat kan dan op rekening NL63 RABO 0127 1851 27 van de Stichting Kinderhulp Armenië onder vermelding van ( Kerst)/donatie

Onze stichting is een ANBI instelling waardoor donaties aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.